SZÉKÁCS KE - SÚLYOS VERESÉG A TAVASZI NYITÁNYON

Az NBI/B-s kézilabdabajnokság tavaszi első fordulójában a tabella alsó részén szerénykedő Ózd csapatához utazott a Székács KE.
ózd székács

Bár az első gólt Csanádi Valter révén a Székács KE szerezte a tavasz elős bajnoki meccsén, ez volt az első és utolsó alkalom, hogy a vendégcsapat vezetett az Ózd otthonában. A 8. percben 5-2, a 12.-ben már 7-3-ra vezetett a házigazda. Ahogy telt az idő, egyre nagyobb előnyre tett szert az Ózd, Bernáth, Götz, Gál, Katona (7-esből volt eredményes) góljai még a meccsben maradáshoz sem voltak elegendőek. A félidőben 16-8-ra vezetett az Ózd. 
A második játékrész elején felváltva estek a gólok, de ez volt minden pozitív ami az eredmény alakulásáról írható. A 33. perctől folytatódott az, ami az első félidőben abbamaradt (20-10). Hiába szerzett kétszer annyi gólt a Szloska csapat (1. fi. 8, 2. fi. 17), mint az első félidőben, a hazaiak is jóval többször vették be a miklósi kaput. A végeredmény nem is lehetett már, mint súlyos vereség a tavaszi nyitányon: ÓAM-Ózdi KC - Törökszentmiklósi Székács KE 42 - 25.

nagytábla nagy ózd székács 12. forduló 2019.06

Edzői értékelés:KÉZIERED 2018 2019 12. FORD

KÉZITAB 2018 2019egyesítve 12. forduló 2

Hírek röviden

HÍREK

Hírek, eredmények, beszámolók.

Miklósi Sport

Hasznos információk

Közérdekű

Elérhetőségeink

Kapcsolat

SPORT HÍREK