TFC: TISZAFÖLDVÁRON KEZDTÉK A SZEZONT

A megyei első osztályú labdarúgóbajnokság első tavaszi fordulójában Tiszaföldvárra utazott a TFC felnőtt csapata. Az őszi összecsapáshoz hasonlóan ezúttal is gólgazdag meccset játszottak. 

tiszaföldvár tfc cikkbe
 
A 12. percben Kánya érkezett lendületből a 16-os előterébe, majd Benedekhez passzolt. Nándi első lövését még stoppolta egy védő, de támadónk a lecsorgó labdát éles szögből a hálóba lőtte. 
 
A 28. percben Kovács Tamás cselezgetett a hazaiak térfelének közepén, visszagurított Ulviczkihez, kiugratta a szélen felfutó Koncz Tamást, aki a léc alá bombázott.
 
A 33. percben Kiss Csaba passzolt Koncz Tamásnak, Koncz ezúttal önzetlenül továbbította a labdát a kapu elé érkező Kovács Tamáshoz, aki megszerezte tavaszi első gólját. 
 
A 38. percben Kánya ellen szabálytalankodtak a hazaiak a büntetőterületükön belül, ugyan sípszó nem volt, mindenki megállt, Benedek kivételével. Nándi elhozta a labdát, megtolta a kapus mellett és a kapuba gurított. 0-4. 
 
A 67. percben Héder Attila növelte az előnyt, szabadrúgás után fejelt a Tiszaföldvár kapujába.
 
A 69. percben ismét Héder Attila volt eredményes: a sarokból Kiss Csabától kapta a labdát, bentebb cselezte magát, majd a védők takarásából a hosszúba lőtt. 0-6.


Edzői értékelés:

Hírek röviden

HÍREK

Hírek, eredmények, beszámolók.

Miklósi Sport

Hasznos információk

Közérdekű

Elérhetőségeink

Kapcsolat

SPORT HÍREK